webadmin's picture

Carita Kantor Cabang Pembantu

Humor
Jerapah

Udin asup ka hiji kantor, tuluy diuk hareupeun meja patugas awewe,

Udin : "Neng .... Abdi peryogi pembantu kangge di bumi anu yuswana 20-an. Tiasa ?"
Petugas : "teu aya !"
Udin : "anu 30-an atuh !"
Petugas : "teu aya !"
Udin : "Hadeuuuh...Wios atuh anu tos rada sepuh ge asal jagjag !"
Petugas : "Pa...ieu teh BANK .... sanes agen pembantu rumah tangga !"
Udin : "harrr...naha atuh di payun seratanana ... KANTOR CABANG PEMBANTU atuh...ai sugan teh...(bari ngaleos)