webadmin's picture

Papah Pingsan Teu Tulus Ngantor ( moal ah di kantor ge da aya )

Humor

Mamah : "Pah kunaon meni rurusuhan"
Papah : "aya metting di kantor papah, bilih kasiangan" (siged dangdan na)

Mamah : "ieu moal di aos heula korana pah..?"
Papah : "moal mah, di kantor ge da aya"

Mamah : "dupi ieu kopina moal di eueut heula pah..?"
Papah : "moal di kantor ge da aya kopi mah,,,"

Mamah : "ieu atuh roti tuang heula pah "
Papah : "moal ah di kantor ge aya jatah sarapan"

Mamah : "owh,,, ari mamah moal di cium heula pah.. ?"
Papah : "moal ah di kantor ge da aya.........upsssss!(kceplosan)

"Belentraaang,,,,,,,,,, geplakkkkk,,,,,,,,,, bledugggg!!!! piring, gelas, katut hihid,,, kana tarang ..............

Gubraaghh..........Papah pingsan teu tulus ngantor...!

Sumber : Nisma Putri Nedia ( FB Bodor Tarucing Sunda )