sunda

Adun rek mudik ti JKT nelpon Ucil..
Adun: "jang, minggu hareup bapa arek balik, hayang oleh2 naon?
Ucil: "uing mah hayang hp blackberry pa..!
Adun: "gampang eta mah.., tanyakeun mang epot hayang naon kituh?
Ucil: "mang epot mah hayang kamera digital cenah pa!

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Suku maya apa sunda? cilaka 12 siaah

Suku Maya yg memang ahli meramal mewanti-wanti katanya akan terjadi END OF THE WORLD di tahun 2012 tepatnya tgl 12 bulan Desember, selidik punya selidik mungkinkah suku maya "Niron" ka suku sunda ?!?

Sunda bodor aah..
Ahahah ahhahahahha hahahaha...
mari ketawa sebelon ketawa dilarang

Aya urang baduy ka kota, manehna ninggali panto BANK aya tulisn"OPEN"
cek pikirna : "naha jelema nyien OPEN gede2 teuing....???
sagede kumaha nyieun BOLU na......??????

Juragan Oded direktur PT. CEULEUPEUNG balik tikantor ngajenghok lantaran ningali juragan istri nu katelah gan Onah keur ceurik ngabangingik bari terus ngadu ka salakina.

Juragan Istri :"Pih.. tadi si emang tukang kebon cunihin ka abdi, tapi saurna dipiwarang ku papih !".

Ceu Eti jeung Ceu Kokom terkenal sok parea-rea omong di kampungna di buah batu Bandung, keur ngagulkeun anjing piaraannana sewang-sewangan. Duanana paembung-embung eleh.

Hiji poe, Ucup Surucup tukang sayur nu biasa nguriling di wewengkon jatihandap, cicaheum katabrak mobil.
Nu nabrak teu tanggungjawab.
Pedah sieun diteunggeulan ku masyarakat, nu nyetir langsung kabur ninggalkeun Si ucup nu nangkarak bari bobolokot getih di sisi jalan.